Cookies- og Brukervilkår
Sony Alpha 900

Verdens høyeste oppløsning

Sony har nettopp lansert Alpha900, som er en imponerende kraftkar. Kameraet har en ny full-frame cmos-sensor utviklet av Sony med en oppløsning på hele 24,6 megapiksler.

  • 05.11.2008

Dermed legger Sony seg i spissen blant produsenter av vanlige speilreflekskameraer, og kan nu skryte av at Alpha900 har verdens høyeste oppløsning, faktisk en del høyere enn Canon EOS-1Ds Mark III, som har en oppløsning på 21,1 megapiksler.Kameraet kan ta opptil fem bilder i sekundet og har en rask autofokus med ni fokuspunkter og ti hjelpepunkter. Alpha900 er det første full-frame-kameraet med innebygd bildestabilisering og fungerer optimalt med alle kompatible objektiver. Kameraet har en svært lyssterk pentaprismesøker med en dekningsgrad på 100 prosent.

Sony Alpha 900Alpha900 er laget i aluminium og er værbestandig og særdeles robust. Den store lcd-skjermen er på 3,0 tommer og har en oppløsning på 922 000 piksler. Sony Alpha900 koster 24 900 kroner. Ønsker man batterigrep, må man legge 3800 kroner til prisen. Sony vil også lansere to nye objektiver til Alpha900. Det er et 70-400 mm-objektiv til 12 500 kroner samt et 16-35 mmobjektiv til 14 500 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev