Cookies- og Brukervilkår
Canon PowerShot SX210 IS

Verdens minste med 14x zoom

Med en tykkelse på bare 3,2 cm er det nesten ufattelig at det er blitt plass til en zoomkonstruksjon som går fra 28 mm vidvinkel og helt ut til 392 mm tele.

  • 19.04.2010

Dermed er PowerShot SX210 IS verdens slankeste kamera med en så kraftig zoom. Og på toppen av dette er det stappet inn så mange funksjoner i det lille kameraet, at man skulle tro det ville sprenges.

Vi har ikke plass til å nevne alle godbitene, men en ny spesiell funksjon er ikke til å komme utenom. Kameraet registrerer nemlig når et motiv blunker med øyet eller smiler, og tar deretter et bilde.

Det gjør det enklere å ta gode portrettbilder og å bruke selvutløser. Det er også smart at kameraet gjenkjenner 22 forskjellige motivtyper, så man ikke trenger å stille det til makro, portrett eller noe annet. Hele 35 ansikter blir gjenkjent av SX210 IS, så man er sikret optimal fokusering, eksponering og dosering av blits. Det er også motivgjenkjennelse i forbindelse med videofunksjonen, som for øvrig frister med stereo og HD-oppløsning tilsvarende 720p.

Takket være den dynamiske bildestabiliseringen som arbeider sammen med den tradisjonelle stabiliseringen, kan man unngå at levende bild er hopper hvis man går samtidig som man filmer. Det hele styres av den raske DIGIC 4-prosessoren, som også brukes i de profesjonelle EOS-modellene.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev