Cookies- og Brukervilkår

Video på nettet - med det samme

Med Samsungs nyeste videokameraer, SMXC10 og SMX-C14, kan du med et enkelt trykk på en knapp overføre de ferdigredigerte opptakene til internett, så venner og familie kan følge med. Det krever bare at du er i nærheten av en datamaskin med nettforbindelse og har en usb-kabel for hånden.

  • 01.07.2009

Begge modellene er nemlig utstyrt med programmet Intelli Studio, som man kan bruke til å redigere opptakene med mens de befinner seg i kameraet, og som samtidig gir muligheter for å legge dem på nettet uten bruk av noen andre programmer. Når man har koblet kameraet til datamaskinen, lades kameraet opp samtidig. I fullt oppladet tilstand, er det klart til 160 minutters opptak. Begge modellene er utformet i samme innovative stil som HMX-R10, som var det første kameraet i Samsungs nye serie av kompakte videokameraer. Her er objektivet vinklet annerledes enn man vanligvis ser, og den spesiellevinkelen skal gi en bedre ergonomi, som belaster håndleddet mindre. Mens C10, som koster 1800 kroner, utelukkendebruker SD-kort, er det i C14, som kan kjøpes for 2200 kroner, også 16 GB internminne. De to kameraene tar opp i standardoppløsning og har 10x optisk zoom.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev