Cookies- og Brukervilkår

Få adgang til alle Utstyrsguidens anmeldelser i Digital FOTO

Utstyrsguiden rommer flere hundre anmeldelser av fotoutstyr. Her kan du få raskt overblikk og snarveier til ditt neste fotokjøp.

  • 03.10.2016

Last ned filen her - bare for abonnenter

Stativer, skrivere, vesker, bager og objektiver er bare noe av det Digital FOTO har anmeldt gjennom årene, ved siden av kameraer og diverse tilbehør.

Alle anmeldelsene er samlet i Utstyrsguiden, der du raskt kan finne fram til dine ønskede produkter og sammenligne priser og spesifikasjoner.

Du finner Utstyrsguiden fra forsiden av Digital FOTO digital-foto.no ved å velge Utstyrsguiden i menyen eller på test.digital-foto.no.

Rask sammenligning på mobilen

Utstyrsguiden har en rekke produktkategorier som gjør det lettere å søke etter interessante produkter, og når produktene er funnet fram, er det enkelt å sammenligne produktene ved å trykke på knappen Sammenlign.

Det er mulig å sammenligne to til fire produkter. Den nye utgaven av Utstyrsguiden er optimert for bruk på mobilen, så det er mulig å orientere seg i anmeldelsene når du er på farten.

Bruk prissøk

Når du velger menypunktet Tilpass søket, vil det komme en oversikt over de relevante produsentene av den type produkt du er interessert i.

Her kan du også bestemme hvilken prisintervall du ønsker å finne produkter innenfor.

På høyre side er den høyeste prisen et produkt har innenfor kategorien markert, og på venstre side den laveste prisen et produkt har. Bruk de to skyveknappene for å bestemme hvilket intervall du vil begrense søket til.

Utstyrsguiden er vanligvis forbeholdt abonnenter, men den kommende tiden vil den nye versjonen være åpen for alle, så fort deg inn og ta en titt.

I artikkelen, som abonnenter kan laste ned gratis over, får du en detaljert gjennomgang av hvordan du søker fram de riktige produktene i Utstyrsguiden.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev