Cookies- og Brukervilkår

Finn billig fotoutstyr til jul

Opp mot jul har vi åpnet Testsenteret vårt, slik at du gratis kan finne det helt rette kameraet, objektiv eller annet utstyr som skal på ønskelisten eller gis bort til noen du er glad i.

  • 12.12.2014

Står du og mangler den rette julegaven til fotoentusiasten, eller skal du ha kontroll over hva du selv skal skrive på ønskelisten, er det nå du skal slå til. Vi har nemlig åpnet for Utstyrsguiden, hvor du kan lese alle våre tester av kameraer, objektiver, skrivere, programmer og tilbehør, helt gratis i en begrenset periode. Dermed kan du sørge for at du velger det rette produktet,

>PRØV UTSTYRSGUIDEN HER

I Utstyrsguiden kan du se våre egne bedømmelser, og du kan til og med sammenligne flere produkter om gangen. Ved hjelp av glideknapper kan du enkelt begrense det prisintervallet du vil se fotoutstyret i, hvis du har et budsjett som skal overholdes, og du kan naturligvis velge mellom forskjellige produktgrupper.

Vanligvis er det bare abonnenter på DIGITAL FOTO som har tilgang til Utstyrsguiden, og i januar stenger vi igjen for alle andre. Som abonnent får man også en masse annet ekstramateriale på hjemmesiden. Det er blant annet et stort artikkelarkiv og lærerike videoer som gjør deg bedre til å ta bilder og til å bildebehandle dem, samt en gratis hjemmeside ti bildenel dine hos 123hjemmeside.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev