Cookies- og Brukervilkår
Finn den perfekte byttegaven

Finn den perfekte byttegaven

Vi har åpnet Testsenteret vårt kortvarig, slik at du helt gratis kan finne det riktige kameraet, objektivet eller annet utstyr under januarsalget. Det er også her du kan finne det best mulige utstyret hvis julegaven skal byttes til noe bedre.

  • 02.01.2015

Hvis du mangler et godt overblikk over alt det flotte fotoutstyret på markedet, fordi du enten skal bytte julegaven eller utnytte de lave prisene under januarsalget, er det nå du skal slå til. Vi har nemlig åpnet Utstyrsguiden, hvor du kan lese alle våre tester av kameraer, objektiver, skrivere, programmer og tilbehør helt gratis i en begrenset periode. Dermed kan du sørge for at du velger det rette produktet, men husk at Utstyrsguiden snart ikke er gratis å bruke lenger.

> Utstyrsguiden

I Utstyrsguiden kan du se våre vurderinger, og du kan til og med sammenligne flere produkter om gangen. Ved hjelp av glideknapper kan du enkelt begrense det prisnivået du vil se fotoutstyr i hvis du har et budsjett som skal holdes, og du kan selvsagt velge mellom forskjellige produktgrupper.

Vanligvis er det bare abonnenter på DIGITAL FOTO som har tilgang til Utstyrsguiden, og senere i januar stenger vi igjen for alle andre. Som abonnent får man også masse annet ekstramateriale på hjemmesiden. Her er det blant annet et stort artikkelarkiv og lærerike videoer som gjør deg bedre til å ta bilder og til å bildebehandle dem, samt en gratis hjemmeside til bildene dine hos 123hjemmeside.


Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev