Cookies- og Brukervilkår
hundebilde

Verdens beste hundebilder

Den britiske The Kennel Club, som er verdens eldste, har nettopp offentliggjort vinnerne av konkurransen verdens beste hundebilde.

  • 14.07.2016

Over 13 000 bidrag ble sendt inn til The Kennel Club i England, arrangør av verdens største fotokonkurranse med hundebilder.

Både profesjonelle og private har kunnet delta, og det er kåret vinnere i kategorier som f.eks. portrett, lek, servicehunder og valper. Deltagerne i konkurransen kommer fra 90 land.
The Kennel Club er ikke en hvilken som helst forening. Det er verdens eldste og den offisielle organisasjonen for alle engelske kennelklubber.


Hovedvinneren ble Anastasia Vetkovskaya fra Rusland med bildet av Sheldon på vei ut i vannet en tidlig morgen. Bildet er også vinner av kategorien “På jobb”.Vinneren av kategorien Lek er Tom Lowe med et bilde av hunden Baxter som dukker opp av Loch Lomond i Skotland.Tredjeplassen i samme kategori gikk til svenske Daniel Nygaard med et bilde av en dalmatiner.I kategorien valper vant Linda Storm med den lille valpen som drikker melk fra en skål.I ungdomskonkurransen - Jasmine Ottley med et bilde av valpen Sidney.Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev