Cookies- og Brukervilkår

Er Canon EOS 5D Mark IV rett rundt hjørnet?

Det har lenge versert rykter, om at Canon vil lansere en arvtager til EOS 5D Mark III, som kom ut i 2012. Hvis de siste holder vann, så kan vi forvente EOS 5D Mark IV i slutten av april.

  • 22.03.2016

En ny oppdatering av Canons EOS 5D-serie, kalt Canon EOS 5D Mark IV, har florert på ryktebørsen i lang tid, men skal man tro de siste meldingene fra tett på den japanske produsenten, så skal verden endelig få se 5D Mark IV i slutten av april.

Begrunnelsen for at det skal skje nettopp da, er at Canons nye flaggskip, EOS-1D X Mark II kommer på markedet. Dette ses som et godt tidspunkt for lansering av en større nyhet, som EOS 5D Mark IV definitivt vil være.

Mark IV vil bli et lettere kamerahus enn Mark III, men det skjer uten holde igjen på teknologien. Det ventes også, at Mark IV får innebygd GPS og wi-fi, i tillegg til at bedre oppløsning og samme ISO-innstillinger som i EOS-1D X Mark II også er på programmet.

Høyere oppløsning og flere bilder i sekundet

Oppløsningen ventes å stige fra 22,3 megapiksler i Mark III til 28 megapiksler, og EOS 5D Mark IV ser ut til å få en oppdatert prosessor i DIGIC 6+. 5D Mark III hadde til sammenligning prosessoren DIGIC 5.

Til sisy lyder ryktene fra Canon Rumors, at Mark IV vil bli en del raskere i burstmode. Fra de seks bildene i sekundet, som Mark III leverte, sies det, at Mark IV vil levere ni eller kanskje også 12 bilder i sekundet. En god nyhet for blant andre sportsfotografer.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev