Cookies- og Brukervilkår
Keepit - Spørsmål og svar om Keepit

Spørsmål og svar om Keepit

Keepit er lettvint og automatisk backup hver dag - ganske enkelt. De fleste av oss har samlet familiealbumet og platesamlingen på pc-en. Hvis uhellet er ute, går alle disse tingene tapt - minnene og favorittlåtene som du har samlet gjennom mange år. Med en god backup-løsning har du imidlertid ikke lenger denne risikoen. Keepit er en online service 100 % fokusert på å gi deg en lettvint og enkel automatisk backup av viktige filer - hver dag.

  •  

Hvis du har abonnement på DIGITAL FOTO, kan du få backup av cirka 1000 bilder eller musikknummer. Du får 4 GB lagringsplass; det er rikelig til virkelig mange dokumenter samt viktige bilder og musikk.

Med Keepit er det ingen begrensninger eller innviklede innstillinger for hvilke mapper og filer du kan og må ta backup av. Som utgangspunkt tar Keepit backup av dokumentmappen, som er der Windows lagrer alle de filene du selv oppretter - dokumenter, foto, musikk. Du kan imidlertid velge andre mapper eller fravelge mapper som du ikke ønsker å ta backup av.

Deretter lagrer Keepit automatisk en backup av alle de valgte mappene - hver dag. På den måten kan du alltid finne alle de filene du ev. måtte miste.
Keepit lagrer filene fra de siste 30 dagene.

Kom i gang med å bruke keepitSpørsmål og Svar om online backupHvor sikker er Keepit?

Keepit bruker en 256 bit krypteringsnøkkel og er derfor ekstremt sikker. Dataene dine krypteres før de forlater pc-en og transporteres over en kryptert linje til Keepits servere. Her oppbevares de kryptert slik at bare du har adgang til å laste ned og lese filene.

Når tar Keepit backup av filene?

Det blir tatt en daglig backup av de filene og mappene du har definert i programmet. Backup foretas i bakgrunnen. Skulle den bli avbrutt, vil den fortsette hvor den slapp neste gang du forbinder til Internett.

Tar Keepit full backup hver dag?

En full backup vil ta forholdsvis lang tid hvis du har store datamengder som skal kopieres. Derfor bruker Keepit den smarte løsningen med bare å ta backup av nye og endrede filer og lagrer samtidig hele datasamlingen for de siste 30 dagene.

Hvor blir filene lagret?

Backup ligger kryptert i Keepits to servere. Det tas backup av din backup mellom de to serverne. Begge servere er state of the art. Det er også her det håndteres store bedriftsløsninger og over 130 000 netthoteller i Surftown.

Hvor lenge er det GRATIS for meg å bruke Keepit?

Så lenge du abonnerer på DIGITAL FOTO, er det GRATIS for deg å ta backup av 4 GB data. Hvis du trenger mer plass enn de 4 GB du får tildelt, er det lett å oppgradere til et ubegrenset abonnement.

Hvor finner jeg abonnementsnummeret mitt?

Du finner abonnementsnummeret ved adresseopplysningene på giroblanketten som følger med bladet. Hvis du har problemer med å finne nummeret, kan kundeservice hjelpe deg. Finn telefonnummeret til kundeservice her

Hvordan bliver jeg abonnent?

Du skal bare bestille DIGITAL FOTO her på hjemmesiden - vi har alltid et godt tilbud til nye abonnenter. Når du mottar det første bladet, får du samtidig en blankett der abonnementsnummeret ditt står.

Se det aktuelle introduksjonstilbudet her


Kundeservice

Har du spørsmål om Keepit backup?

Skriv en e-post til Keepits kundeservice - klikk her

Har du spørsmål til abonnementet på bladet?

Kontakt DIGITAL FOTOs kundeservice - klikk her

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev