Bli ekspert i Photoshop og Elements

Lær alt om Photoshop, Elements og Lightroom. Ny og stor udgave af vores populære bog med de bedste kurser, professionelle tips og tilhørende CD.

13. juni 2015

NY PHOTOSHOP-SKOLE

Gjennom årene har teamet bak bladet DIGITAL FOTO laget flere populære bøker om fotografering og bildebehandling.

Den største suksessen av dem alle er PHOTOSHOP-SKOLEN. Nå har vi laget en oppdatert og kraftig forbedret utgave som du sitter med her. Boken inneholder massevis av nye kurs, og blant de helt store nyhetene i denne reviderte og oppdaterte utgaven er kurs i Lightroom og en grundig gjennomgang av raw-formatet, som gjør deg i stand til å få det maksimale ut av bildene dine.

I boken bruker vi også Elements og den profesjonelle utgaven av Photoshop. Flere av kursene i Elements kan også utføres i Photoshop, men funksjonene kan ligge andre steder i brukergrensesnittet. På den medfølgende cd-en får du tilgang til gratis prøveversjoner av Photoshop, Elements – og selvfølgelig til Lightroom.

Test dine evner i bildehandling Du kan teste ut evnene dine i bildebehandling når du har vært igjennom kursene i boken. Svar på 12 spørsmål, og få vite med det samme hvor god du er blitt.

På den medfølgende cd-en finner du mange av de bildene vi bruker i boken, og det ligger også utvalgte videoer der, så du på din egen skjerm kan se hvordan ekspertene våre arbeider med bildebehandling.

Dette får du i boken:

  • Oversiktlig læring trinn for trinn.

  • Kurs i Photoshop og Elements.

  • Helt ny utgave med Lightroom.

  • Komplett innføring i raw-formatet.

  • Gjennomgang av menyer og paletter.

  • Test deg selv-ark: Se egne fremskritt.

> Kjøp PHOTOSHOP-SKOLEN <

Kanskje du er interessert i...