Kameraet er skjult i armbåndsuret ditt.

Med det innebygde videokameraet kan du ta opp spionvideoer, og også lagre lyd og stillbilder.

11. juli 2016

Med denne smarte video-klokken trenger du ikke først å finne frem kameraet eller mobiltelefonen, bare for å oppdage at situasjonen allerede er over, eller at personen du ville fotografere gjør en grimase.

Nå kan du enkelt og raskt filme barnas eller barnebarnas første ord, skritt eller lek. Du kan ta opp morsomme videoer av familie og venner helt ubemerket - og dele de festlige øyeblikkene med dem etterpå.

Plass til masser av opptak

Klokken tar bilder i oppløsningen 1600 x 1200 piksler og tar opp video i 640 x 480 piksler. På videoopptakene får du også med lyd, slik at du for alvor kan fange øyeblikket.

Klokken kan naturligvis brukes som et helt vanlig armbåndsur, og den flotte, maskuline designen røper ikke at den inneholder noe ekstraordinært.

Ikke desto mindre rommer den i tillegg til kameraet et 4 GB minnekort med plass til rundt 2 timers opptak. Dermed kan du også bruke den som USB-plugg til lagring av data.

Saat kaiken tämän

Den flotte klokken har en verdi på 799 kroner, og akkurat nå kan du få den sammen med Digital Foto til en SVÆRT nedsatt pris. I tillegg til klokken medfølger: 4 GB minnekort 1 x USB-kabel 1 x lader Brukerveiledning >BESTILL KLOKKEN MED DIGITAL FOTO HER

Kanskje du er interessert i...