Klokke med videokamera!

Fang motivet i en håndvending! Du har alltid kameraet lett tilgjengelig med denne smarte videoklokken. Kameraet er skjult i armbåndsuret ditt.

20. mai 2015

Smart klokke med videokamera

> BESTILL KLOKKEN HER

Fang det gode motivet med det samme Med denne smarte video-klokken trenger du ikke først å finne frem kameraet eller mobiltelefonen, bare for å oppdage at situasjonen allerede er over, eller at personen du ville fotografere gjør en grimase. Nå kan du enkelt og raskt filme barnas eller barnebarnas første ord, skritt eller lek. Du kan ta opp morsomme videoer av familie og venner helt ubemerket - og dele de festlige øyeblikkene med dem etterpå.

Se videoen Dette er ikke et vanlig armbåndsur. Med det innebygde videokameraet kan du ta opp spionvideoer, og også lagre lyd og stillbilder.

Video med lyd og 4 GB lagring Klokken tar bilder i oppløsningen 1600 x 1200 piksler og tar opp video i 640 x 480 piksler. På videoopptakene får du også med lyd, slik at du for alvor kan fange øyeblikket. Alle opptakene og bildene kan lagres på det medfølgende minnekortet med 4 GB lagringsplass, for deretter å overføre de til datamaskinen med en USB-kabel.

Dette får du:

  • Klokke med innebygd kamera og mikrofon

  • 4 GB minnekort

  • Tar stillbilder i oppløsningen 1600 x 1200 piksler

  • Tar opp video i oppløsningen 640 x 480 piksler

  • USB-kabel, lader og manual

> BESTILL KLOKKEN HER

Smart klokke med videokamera

Klokke med innebygd videokamera

Kanskje du er interessert i...