Cookies- og Brukervilkår

Les av værforholdene direkte på mobilen

Unngå døde batterier og forfrosne fingre. Få en Bluetooth-værstasjon med Digital FOTO og les av alle detaljer om de lokale værforholdene på mobilen.

  • 01.01.2016

Snø og klart frostvær kan danne ramme for noen fantastisk flotte bilder. Det er imidlertid et par ting man alltid bør være oppmerksom på når man drar ut for å fotografere i vinterkulden. Her får du et par generelle råd og et skikkelig godt tilbud på en digital hjelper.

Er du og utstyret ditt forberedt på vinterværet? Få den smarte Bluetooth-værstasjonen til spesialpris med Digital FOTO her.

Batterier lades ut
Et tilbakevendende problem for fotofolket er at kamerabatteriene ikke holder like lenge i minusgrader som de gjør når temperaturene ligger over frysepunktet. I noen tilfeller kan man oppleve at batteriet mister strøm utrolig raskt. Er du ute og tar bilder i frost og kulde, er det derfor en god idé å følge ekstra godt med på hvor mye strøm som er igjen, og alltid ha ett eller flere ekstra batterier i innerlommen, hvor de holder best på varmen. Et kaldt batteri kan også få nye krefter hvis det varmes opp igjen.

Kondens i huset
Skal du ut i kulden, bør du også være oppmerksom på temperaturforskjellen som kameraet utsettes for. Tar du bilder ute i den bitende kulden og tar kameraet rett inn i den varme stuen etterpå, er det nemlig en risiko for at det dannes kondens i huset. Kameraer er heldigvis noen hardføre størrelser, og det er mange som ikke opplever problemer, men hvis du vil redusere risikoen mest mulig, kan du legge kameraet i en lufttett pose eller veske før du tar det inn igjen og la det ligge inne i posen et par timer. Da vil kondensen nemlig legge seg utenpå posen og ikke på kameraet.

Forbered deg på elementene hjemmefra
Med Digital FOTO kan du akkurat nå få en digital Bluetooth-værstasjon med tilhørende app, slik at du kan forberede deg på elementene på forhånd. Du kan lese av både temperatur, luftfuktighet, vindhastighet og vindavkjølingseffekt på telefonen og ta dine forholdsregler – både i forhold til påkledningen og utstyret.
Værstasjonen monteres utenfor, og via Bluetooth sender den alle værdata til smarttelefonen eller nettbrettet og gir deg full oversikt over værforholdene.

Du kan få værstasjonen til en SVÆRT nedsatt pris sammen med Digital FOTO her.


Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev