Mye nytt på vei i Digital FOTO i 2017

Mye nytt på vei i Digital FOTO i 2017

Der er all mulig grunn til å gi Digital FOTO i julegave, for i 2017 kommer det mye spennende, med blant annet test av de mest populære objektivene, intervju med en Grønlandsfotograf og triks for vinterens største fotoutfordring.

Hvis faren din bare ønsker seg sokker, eller du er helt blank på gaveidéer til vennen som har alt, så gi dem en gave som varer lenge –et abonnement på Digital FOTO.

Akkurat nå kan du f.eks. få fem utgaver av Digital FOTO for 199 kroner, og der finner du både spennende intervjuer, hjelp til fotografering, tips for bildebehandling og omfattende tester i 2017.

Spennende intervjuer og gode fototips

Du kan blant annet glede deg til et intervju med den prisbelønte naturfotografen Morten Hilmer, som forteller om når sansene blir skjerpet på Grønland, og når snørever blir en følgesvenn.

Du kan også glede deg til å se nærmere på de enestående bildene til Jaroslav Wieczorkiewicz, hvor han lager klær av melk han kaster mot modellene.

På den fototekniske fronten dykker vi ned i de vanskelige utfordringene man møter når man fotograferer sport innendørs. Lyset er dårlig, og det går fort.

Du finner også inspirasjon og triks for å ta gode bilder i vintermånedene, og vi måler krefter med nye trendene, som røykbilder og 360-graderskameraer.

Test av utstyr og triks for bildebehandling

Når januarutsalget begynner, må man ha orden på prioriteringene, og derfor har vi selvfølgelig mange av tester på vei. Du kan blant annet glede deg til en stortest av de populære 50 mm-objektivene, en multiskrivertest og en dyst mellom de beste fullformatkameraene.

Det er som alltid mye hjelp å få til bildebehandling i blant annet Lightroom og Photoshop, hvor vi både får orden på klassiske justeringer og kaster oss ut i nye og spennende teknikker.

Det er altså mye å glede seg til. Og husk – som abonnent på Digital FOTO har du også digital adgang til de fem siste utgavene av bladet gjennom WYPE.

Kanskje du er interessert i...