9 virale bilder fra 2016

I løpet av 2016 har en drøss bilder moret eller opptatt mennesker over hele verden. Her ser vi på ni av de bildene som tok helt av gjennom året.

20. desember 2016

Morsomme bilder, flotte bilder, overraskende bilder, frastøtende bilder eller bilder du ikke klarer å skjønne

2016 har – som alle år – gitt oss et hav av bilder. Mange har blitt virale i Norge eller over hele verden. Her kommer et utvalg av de mest sette i 2016.

Usain Bolt viste et utrolig overskudd da han både smilte til fotografen og la seg helt foran på løpebanen under OL i 2016. Bildet fikk enda mer oppmerksomhet da Twitter-brukerne satte sitt morsomme preg på det.

Det nye blå-kjole-eller-hvit-kjole-bildet er dette. Er det maling på bena, eller glinser de av olje?

Dette bildet av Ben Stiller blev delt flittig i USA under teksten "Det er dette som skjer når du drikker alkohol". Prøv å myse med øynene. De fleste ser en smilende kvinne i stedet for skuespilleren.

Telefonen på gulvteppet ble en 2016-klassiker. Finn mobiltelefonen. Hint: Se ved siden av det høyre bordbenet i den store stripen.

Er dette den største Sparassidae-edderkoppen noensinne funnet i Australia? Det spurte Facebook-brukere seg om, og viste til bildet av denne gigantiske edderkoppen, som også skal være helt ufarlig.

Google fik også moro på sin bekostning i 2016, da det automatiske ansiktsgjenningsverktøyet sladdet ansiktet til en ku i Google Maps.

Den amerikanske politikeren, og Donald Trumps visepresident, Mike Pence la ut dette bildet på Twitter. Det ga næring til spekulasjoner om datteren kanskje var en vampyr, for man kan ikke se speilbildet hennes.

Fisher-Price fikk mange henvendelser fra forargede mødre og fedre da dette bildet begynte å spre seg på nettet. Imidlertid var det ikke ekte, men en morsom manipulasjon av et bilde.

Denne optiske illusjonen tok nettet med storm, og folk spekulerte til de ble grå i håret for å finne ut av hva det var som hadde hadde kilt seg inn i mursteinene. (Kan du ikke se det? Snu bildet en halv gang, og se sigaren som står loddrett opp)

Vi hadde også trenden med nakne reisebilder, som vi skrev om i mai.

Og hva med Dudeoir-bølgen, der menn poserte i sexy "kvinneposeringer", som vi skrev om her.

Kanskje du er interessert i...