Cookies- og Brukervilkår

Disse videoene tok av viralt i 2015

Det dansende hamsteret, en forkledd Ronaldo og en vågal reklame. Se de virale hitene fra året, som gikk.

  • 08.01.2016

I blad nr. 2, som straks kommer ut, gjør vi opp status for året som gikk i pressebilder, redaksjonens bilder og blinkskudd fra sosiale medier. Men det var jo også mange videoer, som fanget Norges og verdens oppmerksomhet i løpet av året. Her er et utvalg av de morsomme, irriterende eller mystiske klippene:

Morsomme sikkerhetsinstruksjoner

Ingen følger med når kabinpersonalet gjennomgår sikkerheten før et fly letter, men ombord på dette canadiske flyet gjorde de det. Stewarden krydret nemlig sine rutiner med en rekke morsomme og komiske innfall.

Se den originale videoen her.

Tom Cruise trår til som sanger

Talkshowverten Jimmy Fallon står for en hel rekke virale hiter, og et av dem var en video, der Tom Cruise er gjest i The Tonight Show og deltar i en såkalt lipsync battle. Skuespilleren og verten konkurrerer i å mime til sanger … og de er skremmende gode til det.

Ronaldo narrer folk

Forkledd som en uflidd hjemløs dro Christiano Ronaldo en tur ned gatene i Madrid og imponerte alle forbipasserende med sitt fotballtalent, før han fjernet forkledningen til stor overraskelse for alle. Videoen var en del av en reklame for fotballspillerens nye hodetelefoner.

Akrobatisk hamster

En gutt fanget en hamster på film, og den koste seg med å ta baklengs flikkflakk gang på gang, og klippet ble vist over 100.000 ganger på få dager.

Den lett vågale Spies-reklamen

“Do it for mom” heter den danske reisearrangøren Spies’ virale hit, som hadde 1,5 millioner visninger etter bare et døgn. Den ble kanskje ikke registrert av så mange i Norge, men en stund var den faktisk verdens mest delte reklame. Videoen skal lokke foreldre til å investere i framtiden gjennom å kjøpe en ferie under sydens sol til barna sine … så de voksne kan få litt tid for seg selv, for å si det på den måten.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev