Få bildene fram i lyset

Få bildene fram i lyset

Altfor mange bilder ligger og samler støv på harddisker og i skuffer, men det skal det bli slutt på. Digital FOTO er på et oppdrag: Bildene fram i lyset. Les mer om gode forslag til hvordan, rabatter og din beste venn for fotokjøp.

7. oktober 2016

Ifølge en ny undersøkelse fra Professional Photographers of America lever svært mange bilder i en trist tilværelse på harddisker, telefoner og i mappesystemer - i fare for å forsvinne når mobilen eller datamaskinen tar kvelden.

Mer enn fire av ti svarer at de aldri skriver ut bilder lenger, mens hver fjerde ikke kan huske når de sist skrev ut minnene på papir.

70 prosent svarer, ikke så overraskende, at de ikke har et fotoalbum.

Del de gode idéene dine på Facebook

Det finnes mange gode metoder for å vise fram de beste blinkskuddene, og derfor har vi i bladet Digital FOTO lansert en artikkelserie med fokus på nettopp dette.

Her har vi foreløpig vært innom virtuelle muséer, rispapirlamper, pauseskjermbilder og mye mer.

Men hvordan viser du fram bildene dine? Del erfaringene og de og gode idéene for å få bildene fram i lyset med oss på Facebook, så kan du kanskje hjelpe andre med å bli bedre på å få bildene ut av datamaskinen.

Få rabatt på fotobok og kjøpshjelp

Hvis du foretrekker en av de gode, klassiske løsningene, slik som en flott og personlig fotobok, har vi skaffet deg en rabattkode fra CEWE, og da sparer du 100 kroner på din egen fotobok. Se mer her.

Hvis du vil skrive ut bildene dine hjemme, kan vi anbefale deg å bruke Utstyrsguiden for å å ta en titt på anmeldelsene våre av fotoskrivere.

Utstyrsguiden har nettop fått en ansiktsløftning, så den er smart og oversiktlig – og fungerer på mobilen.

Her har vi f.eks. tre kandidater til fotoskrivere for A3 under 2700 kroner.

> Les også instruksjonene våre for den nye Utstyrsguiden: Få adgang til alle Utstyrsguidens anmeldelser i Digital FOTO

Husk ellers alltid å ta sikkerhetskopi av bildene dine, slik at de ikke forsvinner når datamaskinen en dag tar kvelden. Sikkerhetskopi med en Cloud-løsning gir deg mulighet til å ha tilgang til bildene dine overalt, pluss at du er sikret ved en eventuell brann eller tyveri.

Som abonnent på bladet Digital FOTO får du 50 GB gratis lagringsplass i skyen med Keepit. Les mer her:50 GB GRATIS backup til deg.

Kanskje du er interessert i...