Cookies- og Brukervilkår

Fang nissen!

Han ser deg når du sover, og han vet når du er våken, men nå får det være slutt! I år kan du fange ham på fersk gjerning, og her forteller vi deg hvordan.

  • 22.12.2015

Nissen er en slu fyr, som sniker seg inn i huset ditt mens du ligger i sengen og sover din søteste søvn. Men er det egentlig greit? Nei, det er det vel ikke! Så fyr opp kaffemaskinen og finn fram ditt beste kamerautstyr, for her kommer våre beste tips til hvordan du fanger nissen på kamera!


Overvåkning

Du skal være årvåken for å ta nissen på fersk gjerning. Men for å være helt ærlig - i det øyeblikket nissen kravler ut av peisen, har du nok allerede gått tom for koffein og sovnet. Derfor er det først og fremst viktig at du setter opp overvåkningskameraer på de mest opplagte stedene: på taket, ved pipa, i juletreet, og ikke minst i kakeboksen og på melkehylla i kjøleskapet!
Mangler du en spionkulepenn? Klikk her


Lær alt om GoPro

Bruk mobilen

Du trenger ikke et dyrt speilreflekskamera eller all verdens optikk for å ta bilder av nissen. En helt vanlig smartphone kan saktens gjøre jobben.
Få bedre bilder med mobilen

Levende bilder av nissen

Det er selvfølgelig veldig flott å ta bilder av nissen, men du stiller ennå sterkere hvis du kan servere videoopptak av mannen i hvitt og rødt.
Det beste utstyret til videoopptakene dine
Ennå bedre videolyd

Lys opp

Det er selvfølgelig ingen god idé å ha lyset tent i hele huset. Så risikerer du jo at nissen flyr videre, uten å avlegge deg noe besøk. Du bør derfor forberede deg på å ta bilder under svake lysforhold.
Fantastiske bilder under svake lysforhold
5 tips som gjør blitsbildene dine skarpere

Opp i luften

Når nissen oppdager at du ikke ligger i senga og sover, vil han nok mest sannsynlig forsøke å flykte sin vei. Du må derfor skynde deg ut av huset med kameradronen din (som selvfølgelig står klar ved utgangsdøren), og bruke den til å filme nissens himmelflukt.
Fang nissen med droner
Ekspertens beste luftfotografier

Backup!

Nå har du sikret deg bildene, men jobben er ennå ikke over. For tenk hvis bildene blir borte! Det skal du for all del unngå. Så her kommer derfor tre gode råd: backup, backup og backup!
Slik lager du backup av bildene på telefonen din
Verdens enkleste backup
Lagre nissebildene i skyen

Den store avsløringen

Nå som bildene er trygt lagret både her og der, er det på tide å vise dem fram til resten av verden - mot betaling selvfølgelig. Avslørende bilder av selveste nissen kan jo nemlig være verdt mange penger.
Tjen penger på å selge fotografiene dine
Overfør bilder trådløst

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev