Cookies- og Brukervilkår
Få med bedre bilder hjem fra ferien

Få med deg de beste feriebilldene hjem

Har du opplevd å komme hjem fra ferie, for så bare å konstatere at du ikke fikk så gode feriebilder som du håpte på? Et godt tips er noe så enkelt som planlegging.

  • 20.06.2016

Last ned filen her - bare for abonnenter

Kofferten er pakket, passet er funnet fram, og flybillettene er kanskje allerede i hånden. Men har du bestemt deg for hva du vil fotografere på ferien din?

Med tilfeldig knipsing kan du få enkelte gode resultater, men hvis du allerede ved avreisen er bevisst på hva du vil ta bilder av, så er du godt på vei mot suksess.

Google Maps kan mer enn bare å vise deg veien. Du kan bruke funksjonen Street View for å få inspirasion til gatebilder. Slå opp det stedet du vil besøke du vil besøke, da kan allerede her få et liten titt på mulighetene.

Reseach deg til bedre resultater

Sjekk den lokale turistinformasjonen, og undersøk om det er noen større begivenheter på stedet i perioden du reiser. Lokale festligheter kan fort være spekkede med gode motiver.

På samme sted kan de som oftest også formidle kontakt med dyktige, lokale fotografer som tilbyr guidede turer i området. Deres gode lokalkunnskap er en stor hjelp, for de vet nøyaktig hvor man skal dra - og når.

Søk også på nettet. Sider som 500px.com og boredpanda.com er fulle av kreative bilder fra hele verden – en god inspirasjonskilde.

Som abonnent kan du laste ned artikkelen "Forrykende Feriebilde" over. Der får du får gode råd til planlegging og glimrende fototriks for ferien.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev