Cookies- og Brukervilkår
 Faye Dunaway, Beverly Hills, Terry O'Neill

Berømte bilder på auksjon

For første gang noensinne avholder Sotheby's live-auksjon på ebay, og det gjøres med en rekke berømte bilder fra kjente og betydningsfulle fotografer, fra Ansel Adams til Olafur Eliasson.

  • 31.03.2015

Med et potentsielt publikum på 155 mllioner. skulle det være mulig å nå vurderingsprisene, når det berømte engelske auksjonshuset Sotheby's New York-avdeling holder sin første live-auksjon via ebay med tittelen Photographs.

Den virtuelle hammeren løftes 1. april klokken 16.00 på våre breddegrader, og er berammet til klokken 1:00 om natten. Debuten avfyres med 188 berømte bilder fra en rekke betydningsfulle fotografer. Det er navn som Ansel Adams, Olafur Eliasson, Vik Muniz, Carrie Mae Weems, Richard Avedon, Paul Strand, Lee Friedlander, László Moholy-Nagy, Man Ray, Helmut Newton, Irving Penn, Berenice Abbot, Henri Cartier-Bresson, W. Eugene Smith og mange flere.

Helt praktisk kommer det til å foregå på den måten at hvert bilde er til salgs i to minutter, og den sist/høyestbydende vinner budet.

Bildet over viser Faye Dunaway på et hotell i Beverly Hills, tatt av Terry O'Neill. Det er vurdert til mellom 10-15 000 dollar, ca. 80-120 000 kroner.

To bilder kjemper om å bli det dyreste. Et av Marilyn Monroe tatt av Richard Avedon. Det er vurdert til mellom 50-70 000 dollar, ca. 400-565 000 kroner. Samme vurdering får bildet Punto de Fuga av Helena Almeida.

Les mer her:

http://www.ebay.com/clt/sothebys/upcoming

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev