Cookies- og Brukervilkår

Få rabatt på fotoreise til USA

Det er nå du må slå til hvis du vil få deg en fotoopplevelse ut over det vanlige. På sensommeren drar vi nemlig på leserreise til det vestlige USA og skal se både vill natur og pulserende storby, og er du rask kan du få en kraftig rabatt.

  • 09.06.2014

Reisen arrangeres sammen med Profil Gruppereiser, og du kan lese et utførlig program samt bestille reisen på > DENNE LENKEN, men du må skynde deg, for det er et begrenset antall plasser.

Nå har du muligheten til ikke bare å fotografere noe av verdens villeste natur og én av de mest fargerike storbyene som finnes, men også for å lære masse om foto underveis. I begynnelsen av september drar vi nemlig på leserreise til det vestlige USA, og slår du til innen den 16/6 2014, kan du til og med spare 1000 kroner på turen.

Med på turen, som foregår fra den 3.-12- september, er den erfarne forfatteren og fotografen Thomas Nykrog, samt DIGITAL FOTOs sjefredaktør Klaus Nygaard, som underveis vil sørge for fotoundervisning og hjelp med innstillinger og muligheter i kameraet.

Etter flyreisen fra Skandinavia til Phoenix og en overnatting, legger vi ut i Arizonas fantastiske klippelandskaper, hvorpå vi overnatter i den hyggelige byen Sedona. Neste dag går turen til Grand Canyon, hvor vi besøker noen av de forskjellige utsiktspunktene i kløften, og om kvelden drar vi ut for å fotografere solnedgangen i Grand Canyon. Hele den neste dagen bruker vi også i den imponerende kløften. På dag fem går turen til staten Utah, hvor vi skal oppleve nasjonalparken Bryce Canyon med de høye, tynne hoodoo-klippene.

Neste dag blir vi i staten Utah, hvor vi kjører til nasjonalparken Zion med sine bratte klippevegger. Etter en overnatting ved parken går turen til Las Vegas, hvor vi selvfølgelig skal ha bilder av byens fargerike lys om kvelden. Fra Las Vegas kjører vi til USA’s største nasjonalpark, Death Valley, som ligger i California. Her skal vi blant annet se den inntørkede saltsjøen Badwater Bassin, før vi reiser tilbake til spillbyen Las Vegas, hvor vi overnatter før hjemreisen.

Reisen arrangeres sammen med Profil Gruppereiser, og du kan lese et utførlig program samt bestille reisen på > DENNE LENKEN, men du må skynde deg, for det er et begrenset antall plasser.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev