Cookies- og Brukervilkår

Skynd deg: Bli med på leserreise til Østerike

Det er fortsatt noen få plasser igjen på vår spennende leserreise til Østerrike i slutten av mai, så du har muligheten til å være med på en flott fototur.

  • 15.05.2013

Alpene har noen av de flotteste landskapene i hele verden, og da er det jo opplagt å være med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østerrike, der det er massevis av muligheter for å knipse flotte blinkskudd. Du får selvfølgelig også undervisning, noe som garantert vil gjøre deg til en bedre fotograf.

Fotoworkshoppen blir nemlig ledet av de to profesjonelle naturfotografene Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaksjonsjef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på et hyggelig hotell ved Østerrikes høyeste fjell Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas høyeste vannfall i Krimml. Med litt flaks kan vi fotografere dyr som lammegribber og murmeldyr.

Vi reiser lørdag den 25. mai og kommer hjem fredag den 31. mai. Vi kjører i buss fra forskjellige byer i Danmark, som f. eks. Fredikshavn og København, til Østerrike. Reise fra Norge til Danmark er ikke med i prisen. Prisen er 6559 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7140 kroner. Du kan melde deg på turen her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev