Cookies- og Brukervilkår

Spennende fotoreise med DIGITAL FOTO

Reis med bladets eksperter til Grønland på en eksklusiv sommertur. Men du må skynde deg å bestille, da det er et begrenset antall plasser.

  • 31.01.2012

I DIGITAL FOTO nr. 3/12 kan du lese alt om en ny fotoreise til Kangerlussuaq, kalt Søndre Strømfjord, kombinert med Sisimiut, en ekte grønlandsk bygd helt ute på vestkysten. Blant høydepunktene på turen er en moskussafari, mulighet for å oppleve pukkelhvaler og turer til innlandsisen og Prestefjellet. Og alle kan delta.

Det er snakk om en enestående tur, og den prisbelønte naturfotografen Søren Koch, samt DIGITAL FOTOs sjefredaktør, Klaus Nygaard, deltar som dine personlige fotoguider. De vil hver dag holde et opplegg om fototeknikk, så du er helt sikker på å komme hjem med fantastiske bilder fra reisen og ny kunnskap om foto. Turen går fra den 15.-22. juni, og det er bare 24 plasser, så det gjelder å være rask for å oppleve det intense programmet. Turen koster 22 675 kroner.

Her er programmet for turen i korte trekk:
15. juni
Vi flyr fra København til Kangerlussuaq og innkvarteres på vandrehjemmet Old Camp. Avreise kan arrangeres fra Oslo. Informasjonsmøte og sightseeing.
16. juni
Fotoundervisning samt moskussafari og vandretur til Russel-isbreen.
17. juni
Fototeknisk opplegg til dagens tur til innlandsisen, hvor vi overnatter i telt i Camp Ice Cap. Telt og soveposer stilles til rådighet.
18. juni
Camp Ice Cap og retur til Old Camp, hvor vi blant annet ser hverandres bilder på storskjerm og deler tips og triks.
19. juni
Denne dagen går turen til Sisimiut med innenriksfly, hvor vi skal bo på Sjømannshjemmet, som er et hyggelig familiehotell med blant annet bad, tv og telefon. Informasjonsmøte og sightseeing. Byen er med sine 5500 innbyggere Grønlands nest største by.
20. juni
Fototeknisk opplegg til dagens utflukt. Tre timers seiltur til Assaqutaq og landgang. På turen er det gode muligheter for å se pukkelhvaler. Vi skal også på kaffeslabras hos en grønlandsk familie.
21. juni
Fotoundervisning og flott vandretur med masser av fotostopper til Præstefjeldet. Vi ser hverandres bilder på storskjerm om kvelden og kommer med tips til bildebehandling med mer.
22. juni
En uke med mange herlige opplevelser er over, og vi flyr hjem via Kangerlussuaq med minnekortene fulle av flotte bilder.

Så pakk fotovesken, og meld deg på til Ditte Jorsal fra Profil Rejser herTilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev