Miles Aldridge

Opplev motefotografens fargerige skrekkverden

Den britiske motefotografen Miles Aldridge skaper bilder i et fargerikt rom med groteske kontraster.

Miles Aldridge er kjent for å være perfeksjonist og å skape overraskende og sjokkerende bilder, der kvinner og farger innehar hovedrollene.

Som barn vokste han opp i hippiemiljøet i London, der han, hjemme hos seg selv, møtte The Beatles, The Rolling Stones, Elton John og flere andre av de største stjernene på 60-tallet.

Den spesielle oppveksten er én av grunnene til hans helt personlige og groteske bildestil, som ofte har desperate kvinner som et sentralt motiv.

Skyhøye priser

Bilder tatt av Miles Aldridge blir solgt på gallerier over hele verden, til en pris på godt over 100 000 kroner. Til daglig er han fotograf for den italienske utgaven av Vogue, så han har kontroll på teknikken.

Miles Aldridge, the oracle

Han bruker fortsatt filmruller når han fotograferer, og han finner inspirasjon i klassisk kunst, skrekkfilmer eller bare når han er nede på den lokale fish ‘n chips- restauranten og titter på servitrisen.

Bli med inn i verdenen til Miles Aldridges, der motsetninger møtes, og en baby sitter til bords med sin blodinnsmurte mor.

Les hele artikkelen om Miles Aldridge i bladet Digital FOTO 18/2016, som er ute nå.

> Tegn abonnement på Digital FOTO og les de fem nyeste utgavene av bladet på smarttelefonen eller nettbrettet ditt med Wype-applikasjonen.

Kanskje du er interessert i...