Cookies- og Brukervilkår

Flotte safaribilder

Tiden nærmer seg for vår fantastiske leserreise til Tanzania, og derfor tar vi i dette avsnittet av fotoskolen tak i hvordan man tar flotte safaribilder med det store teleobjektivet.

  • 19.07.2013

Last ned filen her - bare for abonnenter

For mange mennesker handler den ultimate fotoekspedisjonen om å reise på fotosafari i Afrika og ta alle de dyrebildene man har drømt om hele livet. Her er dyrelivet nemlig både overveldende og enestående. Men forholdene er også så betraktelig annerledes her enn hva man er vant til, så det betyr større utfordringer til kamerautstyr og teknikk enn ellers.

I samarbeid med Better Moments og Kipling Travel kan vi tilby leserne våre en fantastisk og eksklusiv fotosafari til Tanzania i selskap med den verdenskjente naturfotografen Steve Bloom – og til og med med en rabatt på 3500 kroner. Reisen foregår fra den 17. til den 25. oktober, og det er fortsatt noen få ledige plasser.

På turen vil vi bevege oss igjennom de naturskjønne områdene i for eksempel Tarangire, Ngorongoro og Serengeti, hvor vi blant annet får muligheten til å fotografere elefanter, løver, geparder, sebraer, antiloper og fargerike fugler. Det er altså gode muligheter for å prøve ut de fotografiske evnene – ikke minst med store brennvidder. For uten et teleobjektiv kommer man ikke hjem med gode bilder. De ville dyrene er nemlig både sky og farlige, og må derfor fotograferes fra sikker avstand.

Føler du deg fristet av vår leserreise, kan du melde deg på ved å skrive til info@better-moments.com. Det er påmeldingsfrist den 1. september. Du kan også se mer om turdetaljene på better-moments.com.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev