Cookies- og Brukervilkår

Universets beste bilder

Verdens mest storslåtte fotostudio er på romstasjonen ISS, der motivene knipses vektløst 400 km over planeten. De spektakulære bildene fra verdensrommet er tatt med helt vanlige og jordnære speilreflekskameraer.

  • 20.12.2012

Last ned filen - bare for brukere

Noe av det vi jordboere har kunnet dra nytte av eller bare nyte, er alle de fantastiske bildene som de forskjellige besetningene på den internasjonale romstasjonen ISS gjennom tidene har sendt ned til jorden. Med en plassering i kretsløp rundt jorden i 300-400 kilometers høyde har astronauter og russiske kosmonauter kunnet nyte en utsikt som de fleste fotointeresserte ville gått langt for. Heldigvis har de samarbeidende romorganisasjonene vektlagt det bildemessige aspektet svært høyt og prioriterer innkjøp og oppsendelse av profesjonelt fotoutstyr.

Med moderne digitale speilrefleksers fine oppløsning og høye bildekvalitet er det virkelig skapt muligheter for å levere bildemateriell som kan få en til å miste pusten og bli vektløs av beundring. Det samme gjelder videoopptak og time-lapse-opptak av verdensrommet.

I denne artikkelen her kan du se nærmere på utstyret og studere noen av de nyeste og mest spektakulære bildene om astronautene har tatt fra verdens beste – ehh, universets desidert beste fotostudio.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev