Cookies- og Brukervilkår

4 sterke multiskrivere

I denne testen tar vi tak i fire multiskrivere fra markedets største skriverprodusenter, som alle kan fås for under 1800 kroner. Her får du overraskende god bildekvalitet og et vell av funksjoner. En enkelt skriver kan i tillegg noe helt spesielt til en ganske god pris.

  • 02.02.2016

Last ned filen her - bare for abonnenter

Med en multiskriver i hjemmet kan du få stilt veldig mange av dine bildemessige behov, når dine blinkskuddene dine skal foreviges på utskrift. Kvaliteten er nemlig nå så høy, at du kan få langt flottere bilder, enn når du bestiller på nettet. Det henger sammen med, at produsentene både har optimert blekk- og papirkvalitet samtidig som, at skrivernes skriverhoder har nådd et nivå, som også vil tilfredsstille selv profesjonelle fotografer. Det betyr, at du for relativt få kroner kan få deg en skriver, som lynraskt kan trylle fra imponerende utskrifter.

Med en multiskriver kan du typisk skrive ut i gjengse størrelser som 10 x 15 cm, 13 x 18 cm og i A4-format. Når det gjelder papirtyper, er det mulig å skrive ut på blankt og matt papir. På nær én enkelt modell må du unnvære å skrive ut på eksklusive papirtyper som er tykke og har en lekker struktur. Ellers må du opp i de store, rendyrkede fotoskriverne for A3 og oppover. De koster imidlertid minimum tre ganger så mye, som de modellene vi har testet.

I denne testen har vi gått de fire store skriverprodusentene, Brother, Canon, HP og Epson etter sømmene, og alle modellene kan fås for under 1800 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev