Cookies- og Brukervilkår

Storslåtte skylines

Med helikoptere, stillaser i 350 meters høyde og nye avanserte teknikker fyker Beno Saradzic´ skyline-bilder flere etasjer opp, men han vil ikke bo i storbyen.

  • 11.03.2016

Last ned filen her - bare for abonnenter

For meg er det frossen musik, en poesi laget av stål, betong og glass. Jeg ser ikke bare bygninger og gater. Jeg ser drømmer, håp, det storslåtte og geniale i menneskeheten, jeg ser herlige fyldige og tårnhøye former, som danser i lys og mørke som noter i et musikstykke. En by er som en gigantisk og uendelig konsert. Når jeg står på taket av en skyskraper og komponerer bildet mitt, føler jeg meg som dirigenten av dette enorme orkesteret, som bare venter på mitt signal.

Det sier byfotografen Beno Saradzic, som har vunnet flere prestisjefylte priser i løpet av sitt fem år korte liv som fotograf. Krig og kriser fikk den 47 årige tidligere 3d-designeren til å skifte karriere, og så fant han seg plutselig forelsket i fotografiet. Les om hvordan han kan lukte tåke, om bare å sove annenhver dag, om en skjellsettende 24. januar, hvor han fikk sitt livs bilde på toppen av Abu Dhabi, og få hans heftige triks for bedre bygningsbilder. Finn også ut av hvorfor han i dag helst bor utenfor byen.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev