Cookies- og Brukervilkår

Årets produkter 2012

2012 har gitt oss et hav av spennende fotoprodukter, og på de følgende sidene kan du se alle favorittene våre. I alt kårer vi vinnere i ti kategorier.

  • 01.12.2012

Last ned filen her - bare for abonnenter

Det har vært et stort kameraår, der særlig de sentrale produsentene virkelig har vist muskler. Canon har f.eks. lansert de lynraske toppmodellene EOS 5D Mark III og EOS-1D X, mens Nikon på sin side har kunnet by på fenomenal oppløsning med D800 og flaggskipet D4. I alt er det faktisk lansert 16 nye speilreflekser i år, og det er over dobbelt så mange som i 2011. Når det gjelder speilløse systemkameraer, er det kommet til 21 nye modeller. I forhold til markedet opplyser flere produsenter at de har opplevd et fall i salget av kompaktkameraer, mens forbrukerne nå i større grad etterspør avanserte kameraer med utskiftbare objektiver.

Fokus på wi-fi

Mens 3-d var det helt store emnet i fjor, har det i 2012 i langt større grad handlet om kameraer hvor innebygd wi-fi er på vei til å bli standard, samt innebygd operativsystem som Android eller iOS, så kameraet snakker sammen med f.eks. smarttelefon eller nettbrett.

I denne artikkelen her kan du se våre favoritter i ti kategorier. Vi har anmeldt dem i 2012 til svært høye karakterer. Du kan også se årets flopp, som er det produktet som har skuffet oss mest.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev