Cookies- og Brukervilkår

Del bildene på alle enheter

I går kveld presenterte Apple den nye tjenesten iCloud, som gjør det mulig å sende bilder fra f.eks. iPhone til datamaskinen og iPad så snart de er tatt. Og det blir til og med gratis.

  • 07.06.2011

Til høsten er Apple klar med den nye tjenesten, som fungerer som en ekstra harddisk på nettet. Tar man et bilde med en iPhone, sendes det straks til iCloud, som deretter sørger for å sende det videre til andre enheter som man har koblet til tjenesten. Nesten øyeblikkelig vil bildet derfor dukke opp på en Mac, pc eller iPad.

Tjenesten kan også brukes til å holde kalendere, kontakter og e-post synkronisert, og foruten bilder kan man lagre opp til fem gigabyte dokumenter i den gratis versjonen. Sammen med iCloud presenterte Apple også nytt operativsystem til iPad, iPhone og iPod touch. På fotosiden kan man se frem til muligheten for å forbedre bildene ved å justere farger, fjerne røde øyne med mer.

Kameradelen er også forbedret, så man kan starte opp kameraet raskere, og man kan få vist gitterlinjer. En stor forbedring er at man i iOS 5, som operativsystemet heter, kan bruke en av knappene på siden av telefonen som utløserknapp i stedet for å trykke på skjermen. Denne funksjonen fikk frem smilene under presentasjonen, fordi Apple tidligere har kastet et fotoprogram ut av App Store, fordi det kunne bruke knappen på siden som utløserknapp. iOS 5 er også klar til høsten.


BESTILL DIGITAL FOTO HER


Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev