Cookies- og Brukervilkår

Velg den rette blitsen

De nyeste blitsmodellene er fulle av avanserte funksjoner som sikrer deg velbelyste bilder under alle forhold. Her får du oversikten over de forskjellige typene, så du kan velge den optimale for deg.

  • 04.03.2015

Last ned filen her - bare for abonnenter

En god blits er vanskelig å komme utenom når kamerautrustningen skal settes sammen, for selv om de nyeste kameraene kan ta bilder ved høy ISO under vanskelige lysforhold med imponerende resultater, så er det motiver og situasjoner som bare blir bedre med bruk av blitslys. Det gjelder f.eks. portretter og actionmotiver.

Samtidig gir en ekstern blits deg langt flere muligheter for å styre eksponeringen perfekt enn med kameraets innebygde blits. Det gjelder blant annet muligheten for å kunne bruke flere blitser samtidig, og dermed få optimal kontroll over skyggene, eller om man vil kaste lyset mot taket eller veggen for å unngå det direkte og harde lyset fra den innebygde blltsen.

Når du skal kjøpe en ny blits, er det forskjell på pris, vekt, størrelse og funksjoner. På de følgende sidene kan du lese om de fire overordnede typene som finnes på markedet, og du får den komplette oversikten over hvilke sentrale funksjoner som knytter seg til hver gruppe.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev