Cookies- og Brukervilkår

HP dv7-6080eo

Den raske modellen dv7 fra HP holder seg godt under de magiske 10 000 kronene. På papiret har denne presentable datamaskinen alt man trenger, inklusive HP-spesialiteten en god fingerskanner, som sikrer at bare personer med et godkjent fingeravtrykk kan åpne maskinen.

  • 19.12.2011

Det er også verdt å legge merke til at harddisken er på en terabyte, altså 1000 gigabyte. Det er ikke for mye hvis man tar bilder i raw og video i Full HD.

Batteriholdbarheten imponerer ikke, men maskinen slår seg av allerede når det er åtte prosent igjen på batteriet, så pc-nerder vil kunne justere seg til bedre holdbarhet.

Museplaten er god, men knappene er for stramme. Tastaturet er derimot behagelig å jobbe med. En kan undre seg hvorfor HP har gitt F12-tasten en dobbeltfunksjon, nemlig dels å være F12 og dels å slå nettverket av og på. Det er høyst upraktisk og vanskelig å venne seg til. Man venner seg heller ikke til at skjermen har en meget smal synsvinkel, hvis man vil at bildekvaliteten skal være i orden. Man må kikke rett på den for at fargene skal være gode. Bare man ser på den i et avvik på 15 graders vinkel, synker bildekvaliteten markant.

Oppløsningen er beskjedne 1600 x 900 piksler. Vår dv7 hadde dessverre pop-opp-vinduer for HP's egen programvare, noe som var forstyrrende.

Konklusjon 84%

Les mer
Les HELE testen i Digital Foto nr. 3, som er i salg nå.
BESTILL DIGITAL FOTOTilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Konklusjon:

En attraktiv og velutstyrt datamaskin, men skjermen skuffer både på detalj-gjengivelse og synsvinkel. I tillegg er batteriholdbarheten
den dårligste i denne testen.

Les mer om

Relaterte artikler

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev