Cookies- og Brukervilkår

Samsung NP-RF712

Samsungs store skjerm er intet mindre enn fremragende å jobbe på. Fargegjengivelsen er god og nøytral, og det er fine detaljer i lyse og mørke områder. Samtidig er lysstyrken testens beste.

  • 23.12.2011

Det betyr virkelig noe når man sitter og jobber i et lyst lokale. Når man er ferdig med bildebehandlingen, kan man se 3-d-film, da det følger med et enkelt sett 3-d-briller.
NP-RF712 har en imponerende lysstyrke som er den hittil beste på en bærbar datamaskin som kan vise 3-d. Sett i lys av det, er det ganske imponerende at Samsungs batteri med seks celler er et av dem med den beste holdbarheten.

Det er verdt å bemerke at også harddiskkapasiteten er blant testens beste. Den er til og med kraftigere, da den har to harddisker på 500 gigabyte hver. Det gir en ekstra sikkerhet hvis den ene skulle bryte sammen, at man fremdeles har den andre og kan lagre viktige data her. Det er ikke FireWire-inngang, men ellers stort sett alt, inkludert to usb 3.0-innganger.

Tastatur og mus fungerer fint. De er designet på beste måte, opplyst bakfra, og er alt i alt en fornøyelse å jobbe med. Samsung NP-RF712 leveres i en nydelig finish, som varierer diskret i bordeaux-toner. Og som en ekstra finfin detalj er strømforsyningen testens minste og også letteste. Alt i alt er denne modellen en fornøyelse å bruke.

Konklusjon 90%

Les mer
Les HELE testen i Digital Foto nr. 3, som er i salg nå.
BESTILL DIGITAL FOTOTilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Konklusjon:

NP-RF712 er velutrustet, rask og en fornøyelse å bruke med det velfungerende tastaturet. Men det er den lyse skjermen med presise farger som gjør den til testvinner.

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev