Cookies- og Brukervilkår

Skaff deg Windows 8 for en billig penge

Hvis du kjøper en ny datamaskin, har du mulighet for å få det kommende operativsystemet fra Microsoft til en ekstraordinær pris.

  • 01.08.2012

Microsoft er i full gang med å legge siste hånd på den neste generasjonen av sitt operativsystem, som kommer på markedet i slutten av oktober. Og det blir svært billig å få glede av alle nyhetene i Windows 8 hvis du har kjøpt deg ny datamaskin etter den den 2. juni i år.

Microsoft er nemlig klar med et helt spesielt oppgraderingstilbud, så du kan skifte fra det medfølgende Windows 7 til en pris på bare 120 kroner. Kravene er enkle. Du må ha kjøpt en ny pc i perioden mellom den 2. juni 2012 og 31. januar 2013, og den må ha Windows 7 installert. Bare Windows 7 Starter Edition er ikke omfattet av tilbudet. Du kan lese mer om det gode tilbudet her.

Windows 8 gjør slutt på kjedelige ikoner, lange stier og mapper fulle av uoversiktlige filer. Alt tar utgangspunkt i en startskjerm som består av en rekke levende felter, som dekker alle programmene. Man kan starte programmene straks ved å klikke på dem, og man kan designe skjermbildet selv på en ny og intuitiv måte. Microsoft er i tillegg i gang med å utvikle en foto- og videodel til Windows 8, slik at man lett kan finne alle bildene sine uansett om man vil sjekke dem fra f.eks. smarttelefonen eller datamaskinen.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev