Dette må du se etter på Black Friday

Dette må du se etter på Black Friday

Det amerikanske tilbudsfenomenet Black Friday raser over hele landet i dag, og det betyr vanligvis knallgode tilbud for alle elektronikkentusiaster.

24. november 2016

Hvis du er på julegavejakt, eller du bare vil gjøre et godt kjøp, så er det all mulig grunn til å holde bankkortet klart i dag.

I anledning Black Friday er det nemlig store besparelser å hente på mye elektronikk.

Den amerikanske tradisjonen gir de største rabattene i USA, så hvis prisene skal kuttes skikkelig, bør du se spesielt etter programvare. Norge sakker heller ikke akterut, og her har vi samlet en rekke spennende tilbud du bør ta en titt på:

Programvare:

Adobe har 20 prosent rabatt på Creative Cloud-pakken, og er du student, kan du få hele 74 prosent rabatt. Også Elements 15 er på tilbud – her kan du spare 35 prosent. Se mer på http://www.adobe.com/no/products/special-offers.html

Også Corel har tilbud på programvarene sine. Her kan du spare mellom 30 og 35 prosent på PaintShop Pro X9. Se mer på http://www.paintshoppro.com/en/special-offers/.

Her kan du spare på hardwaren

Hvis du er på utkikk etter Canon EOS 5D Mark IV, så kjører både Foto-Jørgen og Foto Erik ca 10% avslag på kamerahuset i dag. Prisene er henholdsvos 34 999 og 35 099 kroner. 38 999 er prisen de andre aktørene holder. De samme butikkene, samt Stjørdal Foto, har også tilbud på mye annet utstyr.

Se tilbudet på http://www.fotojorgen.no/kamera/speilrefleks/canon-5d-mark-iv

Scandinavian Photo har 20 prosent avslag på alt tilbehør, og de kjører ned prisene med 10 prosent på både en haug av Canon-utstyr og andre merker. https://www.scandinavianphoto.no/tema/1015551599/black

Japan Photo har lagersalg i forbindelse med Black Friday, og du finner produkter med opptil 60% rabatt, samt mye annet til nedsatt pris. De selger nå f.eks. Leica S 120/2,5 Summarit APO Macro til 43 999 kroner. Det er 15 500 kroner under nest laveste pris funnet på prisjakt.no Les mer om det på http://www.japanphoto.no/fotobutikk.

Både Lefdal og Elkjøp har kraftig avslag på actionkameraet Polaroid Cube Plus. Prisen er nå 999 kroner, mens nest laveste pris vi finner på nett er 1499 kroner. Se tilbudet på http://www.elkjop.no/product/foto-og-video/actionkamera/POLCUBEPLBK/

Foto-Knudsen kjører sin egen Orange Friday-Variant med 40 prosent avslag på hele nettbutikken - og med gratis frakt. Kanskje er tiden inne for å skaffe seg en fotojulekalender, eller å skrive ut det bildet du elsker, på en kopp eller et stort lerret? Les mer på https://www.fotoknudsen.no/.

Mangler du kanskje rask lagringsplass til alle bildene dine? Komplett.no selger en SSD-disk på hele 750 GB for 1299 kroner. Førprisen er 1829 kroner. https://www.komplett.no/product/888122/datautstyr/harddiskerssd/ssd-25/crucial-mx300-750gb-25-ssd#

Husk alltid å sjekke tilbudene skikkelig. Noen butikker har blitt fersket i å skru opp førprisene i forkant av Black Friday, og det gjør at besparelsene ser større ut enn det de egentlig er.

Mye av denne sjekken kan du gjøre på prisjakt.no, som også har sin egen overvåking av de mest populære produktene og største avslagene på nettopp fotoutstyr. http://www.prisjakt.no/blackfriday/?cat=480

Artikkelen oppdateres fortløpende...

Kanskje du er interessert i...