Cookies- og Brukervilkår

Fantastisk fjernstyring av kamera og blits

Med PocketWizard Plus III kan du bli som en fotografisk dirigent, som enkelt styrer en symfoni av kameraer og blitser på avstand.

  • 21.02.2012

Hvis du elsker å fjernstyre en gruppe eksterne blitser eller flere kameraer, så bør nok nyheten PocketWizard Plus III Transceiver stå øverst på ønskelisten din. Den nye trådløse enheten kan kommunisere via hele 32 kanaler, slik at det alltid er mulig å finne en som er brukbar, selv om andre fotografer er i gang samme sted som du befinner deg.

Den nye funksjonen Quad-Zone Triggering gir muligheter for å sette opp opptil fire forskjellige grupper av fjernstyrte systemer av kameraer og blitser, slik at du lett kan skifte mellom de fire eller f.eks. nøye deg med bare å utløse noen av dem. Under optimale vilkår kan denne nyheten utløse utstyr som er opptil 500 meter unna, men har også funksjonene Long Range Mode og Repeater Mode, som skal gjøre det mer sannsynlig at man i praksis også kan få glede av de lange avstandene.

Det er også kommet en funksjon ved navn High Speed Receive Mode, som gjør at du kan fyre av kameraet med opptil 14,5 bilder i sekundet. Det er så raskt at selv Canon EOS-1D X ikke helt kan følge med. Du kan lese mye mer om nyheten på engelsk her. Regn med en pris på rundt 139 dollar, som vil tilsvare drøye 1100 kroner her hjemme.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev