Cookies- og Brukervilkår

Canon lanserer ny superskriver

Her kommer gode nyheter til utskriftsglade fotografer som setter kvaliteten i høysetet. Canon er nemlig klar med PIXMA PRO-1, som er et nytt A3+ skriverflaggskip som henvender seg spesielt til profesjonelle fotografer. PIXMA PRO-1 er den første A3+ skriveren i verden med 12 separate blekkpatroner.

  • 25.10.2011

Hvis man elsker å skrive ut bilder i store formater og ønsker en optimal utskriftskvalitet med svært god fargegjengivelse og flotte detaljer, har Canon lenge hatt sin PIXMA PRO-serie, som henvender seg til profesjonelle fotografer og kresne entusiaster. Med lanseringen av PIXMA PRO-1 tar Canon et nytt skritt fremover og byr på en modell med hele 12 separate blekkpatroner. Det er ikke tidligere sett i en skriver som skriver ut i A3+. Av de tolv patronene er fem av dem monochrome, som skal sikre perfekte svart-hvite gjengivelser.

PIXMA PRO-1 støtter 1200 ppi input, som er det dobbelte i forhold til tidligere utgaver av PIXMA PRO-modellene, og dermed skulle skriveren leve kvalitetsmessig opp til de mange pikslene en moderne digital bildefil inneholder. Output er A3+ utskrift i opp til 4800 x 2400 dpi, og med den nye funksjonen Optimum Image Generating (OIG) analyseres bildet før utskrift, og PIXMA PRO-1 sørger deretter automatisk for å beregne den optimale blekkombinasjonen samt størrelsen på de enkelte blekkdråpene, som deretter plasseres nøyaktig på papiret av de 12 288 dysene i blekkhodet.

Canon har også jobbet med utskriftshastighetene. PIXMA PRO-1 kan lage en A3+ utskrift i gallerikvalitet på cirka to minutter og 55 sekunder, og det er ikke mindre enn fem minutter raskere enn tidligere modeller. Arbeidsgangen er også forbedret med blekktanker som er ca. 2,5 ganger større enn andre sammenlignbare skrivere. Prisen for Canon PIXMA PRO-1 er 7990 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev