Cookies- og Brukervilkår
Fujifilm Instax SP-2

Fuljifilm Instax SP-2 skriver lynraskt ut mobilbilder

Fujifilm øker hastigheten betraktelig med sin miniskriver Instax SP-2. Dermed tar det nå bare ti sekunder å skrive ut yndlingsbildene sine direkte fra mobilen.

  • 27.06.2016

I dag blir svært mange bilder tatt med mobiltelefoner, og de kommer sjelden lengre enn til telefonens kamerarull, Facebook eller Instagram.

Med tiden har mange glemt viktigheten av å kunne henge opp et bilde av barna på kjøleskapet, sette på skrivebordet eller sende til besteforeldre som aldri helt lærer seg å mestre sosiale medier.

Dette ordner den nye miniskriveren Instax SP-2 opp i. Nå tar det nemlig bare et øyeblikk å skrive ut et bilde direkte fra mobilen.

Skriveren fungerer sammen med en smarttelefon eller et kamera med wi-fi. Det er snakk om etterfølgeren til Instax SP-1, og den nye utgaven er forbedret på flere punkter.

Rediger bildet via applikasjonen

LED-teknologien er erstattet med OLED. Dette gjør det mulig å få enda skarpere bilder og bedre oppløsning. SP-2 skriver ut i 320 dpi, mens forgjengeren skrev ut i 254 dpi.

Hastigheten er også skrudd kraftig opp. Der det tok 16 sekunder å skrive ut et bilde med SP-1, tar det nå bare ti sekunder med SP-2.

Det er mulig å etterbehandle bildet i den tilhørende applikasjonen for det sendes til skriveren. Dermed kan man tilføre forskjellige effekter eller gi det et nytt uttrykk.

Selve bildeformatet på 62 mm x 46 mm er beholdt. I tillegg til å skrive ut bildene fra mobiltelefonen, er det også mulig å skrive ut fra sosiale medier som Facebook og Instagram.

Forventet lansering for Instax SP-2 er midten av juli til en pris på 200 amerikanske dollar. Da kan vi nok gjette på en norsk pris rundt 2000 kroner.

Les mer om Fujifilm Instax SP-2 her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev