Cookies- og Brukervilkår

HP Photosmart eStation

Det er absolutt ikke noe ekstraordinært med denne skriveren, hvor skjermen kan tas av og brukes som en liten computer. Den snur opp ned på våre forestillinger om, hva man kan bruke en skriver til.

  • 20.01.2011

Med Photosmart eStation setter HP nye standarder for hva en multiskriver skal kunne klare av oppgaver. Det er ikke fordi eStation kan en masse som aldri før er sett på andre multiskrivere. Det er mer måten eStation integrerer alle funksjonene på, som er helt unik. Her er den trykkfølsomme skjermen som kan tas av, skriverens kronjuvel. Den er på 7,0 tommer og ligner ved første øyekast en liten utgave av Apples iPad. Den fungerer også stort sett på samme måte, hvor man åpner miniprogrammer og betjener dem med fingerspissene. Det fungerer fint på eStation, likevel uten helt å ha samme suverene brukervennlighet som hos iPad. Språket er engelsk, mens skriverprogrammene er på norsk. Via skjermen kan man skrive ut bilder fra e-post eller fra hjemmesider. HP har designet en rekke smarte apps til skriveren, noe som gjør det både lett og morsomt å skrive ut invitasjoner, bursdagskort eller bykart over feriens neste destinasjon. Oppsettet og installasjonen av den medfølgende programvaren tok 32 minutter. Det hele foregikk forholdsvis lett, men alikevel vil vi ikke anbefale eStation til IT-nybegynnere. Spesielt oppsettet av den trådløse internettforbindelsen kan nemlig lett kludre det til. Via det trådløse nettverket kan man skrive ut bilder med skriveren direkte fra mobiltelefonen sin.

Konklusjon 88%

Les mer
Les HELE testen i Digital Foto nr. 2, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO KLIKK HER
        BESTILL DIGITAL FOTOTilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Fakta:

Kroner sett til: 3194,-
Pikoliter: 5,5
DPI: 9600 x 2400
Format: A4

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev