Cookies- og Brukervilkår
Epson  Expression Photo XP-750

Nye entusiastskrivere fra Epson

Epson er på vei med to nye skrivere til fotoentusiasten. Expression Photo XP-850 og XP-750 er hele 40 prosent mindre enn forgjengerne, og du behøver ikke engang være i nærheten av modellene for å skrive ut.

  • 06.09.2012

De to nye multiskriverne, Expression Photo XP-850 og XP-750, bruker Epsons nye Claria Photo HD-blekk, som skal holde i opptil 300 år i et fotoalbum. De har seks separate patroner, noe som skal gi meget jevne fargeoverganger og dyp svart.

Begge modellene har motor i kontrollpanelet og i utskuffen, så de selv åpner når man sender av gårde en utskrift. Og de støtter naturligvis wi-fi, så man slipper ledninger. Den trådløse forbindelsen gir også massevis av muligheter.

Epson Expression Photo XP-850

Man kan selvsagt skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett – enten via Epsons iPrint-app eller via Apple AirPrint. Man kan også skanne direkte til cloud-tjenester eller skrive ut selv om man sitter på den andre siden av kloden. Skriverne har nemlig sine egne e-post-adresser og skriver ut de filene man legger ved.

Begge modellene har to papirholdere, så man kan ha i forskjellige papirtyper på én gang, og en spesiell arkmater gjør det mulig å skrive ut på tykt papir, og man kan også skrive ut på cd og dvd. De to nye modellene kan skrive ut på begge sidder av papiret, og XP-850 kan automatisk skanne sider med trykk på begge sider av arket.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev