Cookies- og Brukervilkår
TrekPak

Fleksible skillerom til fotovesken

Er det opp til amerikanske TrekPak kan du snart skifte ut fotoveskens tungvinne skillerom med velcro med et system som du kan tilpasse ned til minste detalj.

  • 28.03.2012

Det kan være vanskelig å plassere skillerom med velcro riktig, og man må rive litt når man fjerner et skillerom. Men prosjektet TrekPak er på vei med en helt ny løsning som består av polstrede skillerom og bøyler i aluminium. Ved hjelp av hull langs kanten av skillerommene kan man feste dem til hverandre ved hjelp av bøylene. Dermed kan man plassere skillerommene nøyaktig hvor man vil. Bøylene er enkle å ta opp igjen hvis man vil flytte om på rommene, og TrekPak-systemet kan brukes i forskjellige typer fotovesker, fra ryggsekker til robuste Pelicase-kofferter.

Foreløpig er prosjektet i oppstartsfasen, og TrekPak er i ferd med å utvikle systemer til forskjellige fotovesker. Akkurat nå søker TrekPak finasiering til å komme videre med prosjektet, men i stedet for å få en investor i ryggen, forsøker de å samle inn penger via helt vanlige fotoentusiaster som gir et lite beløp. Alt etter hvor mye man gir, får man så en takkemail, en t-skjorte eller f.eks. rabatt på et senere kjøp. Du kan se mer om prosjektet her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev