Cookies- og Brukervilkår

Ryggsekker fra Lowepro til den aktive fotografen

Lowepro har lansert Photo Hatchback AW, som er en lett og elegant ryggsekk til fototuren.

  • 06.08.2012

Photo Hatcback AW er en ny serie av lette og fleksible ryggsekker, som henvender seg til den aktive fotografen. Modellen fås både i en 16 og en 22 liters utgave. Ryggsekken har en åpning i siden inn mot ryggen, som gir tilgang til et polstret og justerbart kamerarom med flyttbar skillevegg. En egen stormklaff gir en effektiv fuktsperring. Kamerainnsatsen kan også løftes ut, og dermed konvertere fotoryggsekken til en tradisjonell tursekk når kameraet ikke skal være med. Det følger med et regnslag som kan trekkes ut over ryggsekken.

Foto Hatchback 22L AW, som koster 1000 kroner, kan inneholde et speilrefleks med påsatt objektiv, to til tre ekstra objektiver, blits, samt tilbehør, et nettbrett eller en lten bærbar, vannflaske, ekstra utstyr og personlige eiendeler.

Photo Hatchback 16L AW kan inneholde et speilrefleks med påsatt objektiv, et til to ekstra objektiver eller blits-enheter, nettbrett, vannflaske, ekstra utstyr og personlige eiendeler. Prisen er 900 kroner

Samtidig med lanseringen av ryggsekkene er Lowepro også klar med Dashpoint-serien, som er små etuier som kan monteres på en ryggsekk for å utvide kapasiteten, eller kan brukes som et etui for seg. De kommer i tre størrelser og koster fra 160 kroner til 250 kroner. Alle modellene fås i fargene Pepper Red, Slate Grey og Galaxy Blue.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev