Cookies- og Brukervilkår

Knips trådløst med speilreflekskameraet

Med CameraMator får du trådløse gleder, selv om ditt nåværende kamera ikke har det innebygd. Det er snakk om et prosjekt støttet økonomisk av entusiaster.

  • 15.01.2013

Flere og flere speilreflekser og systemkameraer lar deg fjernstyre kameraet trådløst, men det er langt fra alle som har denne funksjonen innebygd. Er du glad i det kameraet du har i dag, men savner de trådløse gledene, kan du få det beste fra begge verdener med CameraMator.

Det er snakk om et spesielt prosjekt på kickstarter.com, der folk må støtte det økonomisk før det kan bli satt i produksjon. Målet var å samle 80 000 dollar – og det er nå oppnådd. CameraMator består av en trådløs sender som man setter i kameraets blitssko. Med den kan du så fjernstyre kameraet via en egen app på f.eks. en iPad, og smarttelefoner med Android kan også brukes.

Bildene du har tatt vises straks på f.eks. iPad-ens skjerm, og da CameraMator skaper sitt eget trådløse nettverk, kan du også bruke mulighetene for å fjernstyre kameraet ute i felten. En lang rekke kameraer fra Canon og Nikon er allerede støttet, og flere forventes å komme til. Du kan på lære mer på engelsk om CameraMator her. Prisen forventes å bli 299 dollar – altså rundt 1650 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev