Cookies- og Brukervilkår

Verdens raskeste minnekort

SanDisk er klar med det første kortet i verden av typen CFast 2.0, og du kan legge 4K-video på det i et rasende tempo. Inntil videre virker det med high-end-videokameraer.

  • 16.09.2013

Det er litt av et fartsmonster SanDisk har lansert på markedet med det nye minnekortet Extreme PRO CFast 2.0. Man kan tømme kortet med en uhørt høy hastighet på hele 450 megabyte i sekundet, mens man kan skrive til det med en fart på 350 megabyte per sekund. Det er dobbelt så raskt som XQD-kortene kan klare i dag.

Inntil videre virker Extreme PRO CFast 2.0 i profesjonelle videokameraer som ARRI Amira og ALEXA XT, men Canon støtter også den nye standarden. I første omgang er kortet målrettet mot 4K-video, men det er muligens bare et spørsmål om tid før vi også kommer til å få glede av den heftige farten i kameraer.

Fordelene med Extreme PRO CFast 2.0 handler ikke bare om fart. Det er laget uten de små elektriske kontaktene i bunnen som risikerer å bli bøyd eller knekket. Kortene fås inntil videre med enten 60 eller 120 gigabyte. Prisene er ennå ikke offentliggjort, men når de er målrettet det profesjonelle 4K-video-markedet, blir de helt sikkert en dyr fornøyelse. SanDisk har for øvrig også kommet med en kortleser som kan brukes til de nye verdensmestrene.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev