Cookies- og Brukervilkår

Nå blir OneDrive bedre på bilder

Microsoft har oppdatert onlinelagrings-stedet OneDrive, slik at bilder nå blir vist enda flottere, og du kan søke på bestemte motiver.

  • 02.02.2015

Microsoft er virkelig på offensiven med sin lagringstjeneste i skyen, OneDrive. De er på vei med ubegrenset plass til abonnenter på Office, og nå får fotodelen en større oppdatering, slik at alle de bildene du har liggende hos tjenesten, nå vises enda flottere, og blir organisert automatisk.

Med den nye Album-funksjonen kan man lage virtuelle samlinger av bilder som man plukker ut fra forskjellige mapper i OneDrive. Her vises store miniatyrer som fliser, som går helt til kanten av skjermen.

Enda mer spennende er allikevel funksjonen Tags. Den deler ikke bare bildene inn etter de søkeordene du selv har gitt dem, men tildeler også automatisk bildene dine søkeord, som f.eks. Sykkel, Innendørs, Gress med mer.

Bildene analyseres altså, slik at man lett kan finne de rette motivene, og det fungerer faktisk overraskende godt, selv om vi da også har sett en barnevogn bli tagget som en motorsykkel og lignende.

Allerede nå kan du bruke de nye funksjonene ved å logge inn på OneDrive via nettleseren på en på en pc, samt i tjenestens app til iOS. Du finner de nye funksjonene under henholdsvis Bilder og Foto. Album-funksjonen er også på vei til Android- og Windows-telefoner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev