Cookies- og Brukervilkår

Enkel bildebehandling med nytt nettbrett fra Samsung

Med Galaxy Note 10.1 lanserer Samsung et nytt konsept, hvor den interaktive pennen og split-screen funksjonen gjør det lettere å bildebehandle i f.eks. Photoshop.

  • 07.08.2012

Samsungs nyeste nettbrett heter Galaxy Note 10.1. Den tilhører Galaxy Note-familien og kombinerer mobiltelefoni med Samsungs fleksible nettbrett-plattformen og den interaktive pennen, S Pen. Galaxy Note 10.1 er i tillegg utstyrt med en split-screen funksjon, som gir deg helt nye opplevelser. Interaktiviteten er økt, og i stedet for bare å bruke innhold produsert av andre, kan man aktivt skape og dele sitt eget innhold.

Note 10.1 er utstyrt med den unike S Pen, som fungerer som en smart digital kulepenn, som med fordel kan brukes til bildebehandling. Galaxy Note 10.1 kommer f.eks. med en pen-kompatibel versjon av Adobe Photoshop Touch, som er optimert til å støtte S-Pennens trykkfølsomhet, og er et ideelt verktøy for rask og profesjonell bilderedigering. S Pennen er også et perfekt arbeidsredskap til å ta notater under et møte. Håndskrift forvandles enkelt til tekst på skjermen, så man kan sende notater direkte videre som e-post eller sms. Man kan også markere tekst, skrive notater i margen eller gjøre korrekturrettelser i allerede eksisterende dokumenter.

Galaxy Note 10.1 har en skjerm på 10,0 tommer med en oppløsning på 1280 x 800 punkter, operativsystemet Android 4.0 og Touchwiz. Nettbrettet er utstyrt med en Quad Core-prosessor på 1,4 GHz med 2,0 gigabyte RAM-minne. Det har også to kameraer, Bluetooth , usb, wi-fi, og 16 gigabyte internminne. Prisen for herligheten er 5000 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev