Cookies- og Brukervilkår
Irista

Nytenkende fototjeneste fra Canon

Med nyheten Irista kan du nå organisere bildesamlingen din i skyen. Prøv det i dag – du får ti gigabyte larging helt gratis.

  • 06.06.2014

Canon har lansert sin helt egen fototjeneste, kalt Irista, i skyen, og som noe helt spesielt er det lagt mye vekt på at man lett skal kunne organisere bildesamlingen sin direkte i internettleseren.

På irista.com kan man opprette album og legge til nøkkelord på de bildene man har lagt opp, og det er også mulig å sortere blant alle bildene etter nøkkelord som er lagt inn, eller det brukte kameraet eller objektivet. Man kan også raskt finne frem til alle de bildene man har delt på sosiale tjenester som Facebook og Flickr.

En annen viktig funksjon for fotoentusiasten er at man uten problemer kan se, organisere og dele raw-filer på Irista. Raw-bildene opptrer nemlig på akkurat samme måte som jpeg-bilder, og tjenesten støtter også raw-formater fra andre produsenter enn bare Canon samt Adobes dng-format.

Det er helt gratis å komme i gang med en plan som gir deg ti gigabyte plass. Har du behov for mer, kan du kjøpe en plan til 50 GB for 49 Euro – 399 kroner - i året, mens 100 GB koster 109 Euro årlig. Det tilsvarer 888 kroner. Det er mulig å kjøpe enda mer plass, men prisen for dette er ikke oppgitt.

Den nye fototjenesten har vært planlagt en stund og har inntil videre hett project1709. Man kan legge opp bilder enten via en internettleser, et program på datamaskinen, eller man kan importere bilder direkte fra Facebook og Flickr.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev