Cookies- og Brukervilkår

Allroundoptikken kommer nærmere

Sigma er klar med en ny utgave av sitt allround-objektiv, som både klarer vidvinkel og tele. Det er ikke bare mindre og lettere enn forgjengeren, men klarer også nye motivtyper.

  • 09.01.2014

Med et zoomområde på 18-200 mm kan man klare svært mange forskjellige motivtyper fra landskaper til portretter og detaljbilder, og nå kommer japanske Sigma med en ny utgave av et objekti, som dekker dette området. 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM C veier bare 430 gram, og det er 60 gram mindre enn forgjengeren, og samtidig er det 7,1 cm langt, mot den tidligere modellens 7,5 cm.

Nå kan man også komme enda nærmere motivene, da det nye objektivet kan fokusere i en avstand av 39 cm, der forgjengeren måtte ut på 45 cm. Det er ikke helt nok til desidert makro, men gir en forstørrelsesgrad på 1:3, så et motiv som er tre cm i virkeligheten, fyller én cm når det treffer bildebrikken.

Objektivet fås til Canon, Nikon, Sony, Pentax og Sigma og passer til kameraer med APS-C-sensorer. Det har optisk bildestabilisering og en lydløs, ultrasonisk fokusmotor. Den er også kompatibel med Sigmas usb-dock, så man ved hjelp av datamaskinen kan finjustere f.eks. fokus eller oppgradere objektivets fastvare.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev