Cookies- og Brukervilkår

Ekstrem vidvinkel til Fujifilm

Med det nye objektivet Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS får man både heftig vidvinkel på 15 mm, fast lysstyrke gjennom hele zoomområdet og bildestabilisering. Men du må vente til mars.

  • 18.12.2013

Mengden av objektiver til Fujifilms systemkameraer vokser stadig, og med den nyeste tilføyelsen, kalt Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS, kan du nå også ta bilder på en helt heftig vidvinkel. Optikken dekker nemlig et område som tilsvarer fra 15 mm til 36 mm.

Nyheten har en fast lysstyrke på F4.0 gjennom hele zoomområdet, så du f.eks. ikke får problemer med skiftende eksponering, og det er innebygd bildestabilisering som hjelper til når du fotograferer i svakt lys.

Spesielle overflatebehandlinger av linsene sørger for minimalt med interne reflekser, og dermed høyere bildekvalitet. Samtidig brukes det tre linser av ekstra høy kvalitet, som er bygd for å få det optimale ut av Fujifilms X-Trans-sensorer.

Det ytre av objektivet er bygd i metall, og blenderen består av syv avrundede blenderlameller, så man får en flott bakgrunnsuskarphet. Objektivet kommer først i mars. Den norske prisen er ikke klar ennå, men den britiske ligger på 850 pund, så en god gjetning er 8499 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev