Cookies- og Brukervilkår

Ekstrem zoom fra Sigma

Du får en heftig telezoom og høy kvalitet med de nye Sigma-optikkene 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM, som kan kjøpes i to skreddersydde utgaver.

  • 02.10.2014

Man kan virkelig komme tett innpå begivenhetene med de nye Sigma-objektivene 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM, som fås i to versjoner. Den ene har endelsen S, som står for Sport, mens den andre bærer bokstaven C for Contemporary, som er mer målrettet all-round-fotografering.

Sports-versjonen har litt høyere optiske kvaliteter og er bygd mer robust, mens C-utgaven er mer kompakt og lettere å bære rundt på. Begge modellene er uansett værbestandige og har en forbedret bildestabilisering, som sikrer en mykere panorering etter bevegelige motiver som sportsbiler eller fugler i flukt.

Enda bedre autofokus

Sigma 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM kan i begge versjoner låse zoom til en bestemt brennvidde, og man kan etterjustere fokus manuelt selv om autofokus er aktivert. De har selvfølgelig også Sigma ultrasoniske fokusmotor HSM, som til og med har fått forbedret autofokus. S-modellen fås til Canon, Nikon og Sigma og har en veiledende pris på 14 999 kroner, mens C-utgaven også kan kjøpes til Sony. Prisen på den siste optikken er ennå ikke offentliggjort.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev